4 mars 2011

"Tjejresa"

På MixMegapols hemsida kan man bli nominerad att åka på "tjejresa":


För femte året i rad tar Gry med sig ett gäng tjejer på en oförglömlig resa till värmen.Gry upprepar förra årets härliga resa och åker återigen till Kanarieön Fuerteventura och det fina området Playitas resort. På Playitas fräscha, fyrstjärniga hotellanläggning finns allt man kan önska sig för en komplett resa. Tjejerna får prova på cykling, golf, tennis, simning, dykning och mycket mer. Med på resan är också instruktörer som kommer träna tjejerna i Bodypump, Bodybalance, Bodyvive och Bodycombat. 
Resan bjuder också på fina middagar, utflykter, föreläsningar och roliga överraskningar. Kort och gott så ger Gry tjejerna den perfekta tjejresan.
Resan är 27/3-3/4
NomineraFör att få följa med på Mix Megapols Tjejplan så måste man bli nominerad av någon. Nominera din fru, sambo, flickvän, mamma, mormor, syster eller tjejkompis. Helt enkelt någon du tycker är värd den perfekta tjejresan.

Jag och tränaren satt och såg på TV igår kväll när reklam för detta spektakel flashade förbi. Min kommentar var "Ska det vara bra? Ett pris, att åka på tjejresa? Det är inget pris, det är ett straff!"

Jag kan knappt tänka mig något värre än att åka iväg med ett flygplan fullt med kvinnor som jag inte känner; spendera en vecka tillsammans med en flygplanslast kvinnor som jag inte känner; gå på gympa-pass tillsammans med en flygplanslast med kvinnor jag inte känner; åka på utflykt och få roliga överraskningar med en flygplanslast kvinnor jag inte känner...

Jag får lite Big Brother-känsla av tanken. Jerry Springer skulle kunna göra talkshows om det.
2 kommentarer:

Tigrinnan sa...

Ja eller hur! En tjejresa är väl en resa där man i goda vänners lag ligger på stranden och gör ingenting!? Inte tvångsmotioneras!
:)

Lärarjäveln sa...

Eller hur?!