23 mars 2011

"En bra dag på jobbet", som flickan sa.

Idag har ett gäng duktiga Freerideungar arrangerat en slopestyle-tävling i Kläppen och detta hade med stor samarbetsvillighet av skolans bestämmare och idrottslärare synkats med en friluftsdag för hela skolan. Idag har Lärarjäveln alltså solat sig, busat med elever och gått in de nya snowboardbootsen på betald arbetstid.  Happy day, alltså!

Busat med ungar, ja. Det är skönt att hänga med dem utanför klassrummet, de får liksom en annan syn på en sådana här gånger. Som när de tre "vuxna" helt ballar ur i bussen och allt som sades avslutades med "...som flickan sa." Till och med den nyaste islänningen skrattade så han grät. Eller som när den extremt negative unge mannen fick godis av fröken (hehe... nej, inget sådant! Även om jag enligt honom själv var hans första... Alltså första lärare som han gett en high five!) efter att han inte riktigt satt en landning på det sätt som man kanske borde och genast blev treåringsglad.
Eftersom jag inte bett om tillåtelse att publicera bild på 
den negative unge mannen så censureras han till oigenkännelighet (typ).En annan trevlig sak med denna dag var alla gamla elever som kom för att kolla på tävlingen. Man har så fullt upp på jobbet att man inte inser att något saknas förrän man träffar dem igen. Jag fick höra M&M:s fnitterskratt idag och insåg då hur mycket jag saknat dessa solstrålar!

Och apropå solstrålar, så sken solen rätt bra ibland. Dock mest genom tunna molnslöjor och en massa blåst. Men vad gör det när man får vara ute med folk man gillar?

2 kommentarer:

Spader Madame sa...

Utomhus. Ja om du gillar, så gillar Spader.

Lärarjäveln? sa...

Lärarjäveln är en utomhusmänniska med fula men sköna skor! ;)