11 mars 2011

Listdags

Lärarjävelns topp-5 irritationsmoment

1. SNÖ - Nu är jag less. Det dumpade typ 2 dm igår och jag skottade fram tre platser på vår parkering igår kväll. Förhoppningsvis var det sista gången för i år.

2. Fredrik Reinfeldt - Han är hos Skavlan nu och jag tänker byta kanal omgående. Förresten så borde han ha varit med på hatlistan, bara för att han finns.

3. Pensionärer en fredagseftermiddag - De finns överallt och de bara "kräver" att man ska flytta sig ur vägen för dem. Det spelar ingen roll om de kör bil, rollator eller kundvagn: fram ska de. Lärarjävelns toleransnivå är inte hög fredagar efter kl 16. Ett hett tips är att inte tilltala mig över huvud taget samt att hålla sig ur vägen.

4. Sveriges BNP - Den är tydligen högre än i många andra länder och det är ju sååå pooositiiivt. Mmm, visst. BNP är skyhög, men folk går till kyrkan och ber om pengar. Då har det gått för långt.

5. En ostädad lägenhet - Jag orkar inte ta tag i det nu och det irriterar mig också. Jag somnade medan Monstret såg på film efter hemkomst i eftermiddags... Jag kunde ha städat istället, så nu får jag vara irriterad. Eller ta tag i det. Vi får se vad som händer.

Lärarjävelns topp-5 happy moments under veckan

1. Det blev fredag den här veckan också.

2. Blomman har varit på skolan i veckan.

3. Monstret har varit glad på dagis!

4. Resan till Karlstads universitet igår - En energikick! Det var fantastiskt kul att vara med ungarna utanför vår egen skolbyggnad.

5. Rektorsrekryteringen ligger på is.