30 juni 2011

Kommentarer till föregående inlägg

Anonym 1: Good for you! Du gav perspektiv på det hela så att jag nästan fattar vitsen med hela grejen. Tack!

Anonym 2: Nej, det var inte alls det jag menade. Inaveln består i den här kollektiva tanken som helt plötsligt dyker upp i typ 75% av befolkningens huvud. Det är något nedärvt och jag saknar tydligen den genen eftersom jag har svårt för att se det roliga i det hela. Det innebär antagligen att jag är en enormt trist och tråkig person och det är jag okej med. Hela detta inlägg är mina åsikter och det hade lika gärna kunnat handla om 08-ors vaskande i Båstad, Dansbandsveckan eller vilken festival som helst. Jag har helt enkelt svårt för att se tjusningen i att i packat tillstånd trängas med fulla folk flera dagar i sträck. Och ja, jo. Jag kommer nog att vara ute på Dansbandsveckan. En dag och antagligen bara i tältet. Sedan orkar jag inte mer.Jag vet inte hur gammal Anonym 2 är men om vi antar att han/hon är i 20-årsåldern så kan jag bara säga: Förutom att jag aldrig satt min fot i Höljes så har jag gjort min beskärda del av festande flera dagar i sträck. I stort sett allt det personer i 20-årsåldern har för sig har jag redan gjort - och lärt mig något av det. I och med att jag har erfarenheten kan jag uttrycka mina åsikter om både det ena och andra.

Att jag tycker att det är lite småfegt att köra anonym kommentar... är ett helt annat inlägg.

Det finns en anledning att jag inte bor i en stad: mycket folk. Jag vill inte behöva köa en halvtimme för att komma in på den lokala krogen, eller för att köpa potatis på ICA. Det är helt enkelt inte min grej. Därför kommer jag att fly från bygden mitt i "dasvicko".

Till er andra icke-anonyma:

4 kommentarer:

"Lalle" sa...

He va gör bra skrivin !!

Anonym sa...

.... mitt förra inlägg passade nog bättre här, men du fattar nog vad jag menar..... Marita

Sara sa...

Det där med att köa i en halvtimme på ICA för att köpa lite potatis skulle jag gärna slippa, även om man hinner kolla både FB, mail och en del annat under tiden... ;) I övrigt trivs jag utmärkt med att bo i stan (må vara att det är en ganska liten stad), för här får man vara som man vill, och jantelagen är inte lika utbredd som den är väster om Borlänge...

Lärarjäveln? sa...

Don't get me started on Jante...
;)