5 februari 2011

Skrotex?

6:55 slog Monstret upp sina djupblåa och förklarade att nu var hon minsann trött på att sova. Det innebar att jag också förutsattes vara trött på att sova. Not. Men vad gör man? Man säger åt ungen att vara tyst och slå på en film så att man får sova vidare? Det hade varit skönt men man går ju såklart upp.

Denna gång somnade jag inte om i soffan och det känns i skrivandets stund. Lärarjäveln har varit allt annat än lärarjävlig idag. Hon har varit städerske- och sömmerskejävel istället. De där gardinerna jag till slut hämtade sitter nu uppe, but ye be warned...

Jag kommer ALDRIG mer att köpa ett tygstycke från Jotex. De borde borde byta namn till Skrotex. Jag borde ha lärt mig av tidigare misstag, men det hade jag tydligen inte. De fem senaste gångerna färdiga gardiner har inhandlats från ovanstående soptipp har jag varit tvungen att sy om dem så att de åtminstone verkar hänga rakt. Så även denna gång.

Jag ska fundera en stund innan jag skickar nedanstående till Jotex.

Kära Jotex,
Byt leverantör eller ge barnarbetarna bättre lön, för som det är nu är det något väldigt fel i produktionen. 
Eller är det månne så att mina gardinstänger sitter antingen för rakt eller för snett? Varför kan aldrig ett par gardiner från Jotex bara hänga fint?


Jag säger härmed upp mig som kund hos er och ni behöver inte skicka någon mer katalog till mig. Jag undanber mig även allehanda reklamutskick med rabatterbjudanden som ska locka mig att handla undermåliga produkter till "sänkt" pris.

5 kommentarer:

Tigrinnan sa...

*klappar händerna och nickar*
Jag köper hellre sneda gardiner för billig peng än sneda dyra Jotex-gardiner!
Skicka mailet!

Lärarjäveln sa...

Jag kanske skickar ett mejl med en länk till inlägget istället...

Tigrinnan sa...

Tummen upp för det!

Anders sa...

Här hänger det fantastiskt fina gardiner som förmodligen sytts av någon med kärlek och tacksamhet som enda lön för de hänger alldeles rakt :)

Lärarjäveln sa...

Lever de fortfarande?! Jag har aldrig sytt med sådan andakt som när jag sydde denna gardin!