8 februari 2011

Fisk och tacokrydda

Jag har tidigare berättat att jag blivit en Buzzador och i fredags fick jag mitt första kampanjpaket.

Produkten jag skulle testa var en ny tacokrydda från Santa Maria, en fisk-tacokrydda. Folk som känner Lärarjäveln vet att fisk inte ligger på topp fem-listan över favoritmaträtter, men det är klart att man måste testa!

Idag var så dagen när det skulle ätas fisk. Problemet var att skal, tortillas och grönsaker saknades så det fick bli fiskkryddeinklappad torskfilé i ugn, mandelpotatis och kall yoghurtsås istället.

Tränaren kom hem och frågade var jag hade fått kryddan ifrån och jag berättade om Buzzador. "Buzzador?!" blev svaret följt av ett gapskratt. Under hela middagen retades han och jag blev lite putt... Fånigt, jag vet...

Men hur smakade det då? Helt okej faktiskt. Alla tre familjemedlemmar, ja till och med Monstret, tömde sina tallrikar. Det var tur att jag fick ta del av den här kampanjen för annars hade jag aldrig köpt kryddan. Fisk och tacos stämmer inte riktigt i min värld. Men nästa gång vi ska äta tacos kommer jag att testa med lax istället för köttfärs, jag lovar.

Kommer jag att köpa kryddan i framtiden? Jag vet inte. Kanske om jag blir ett större fan av fisk.

2 kommentarer:

Tigrinnan sa...

Fick du vara med!!! Hm!
Kanske värt att prova köpa den då.
Tack för inspirationen! :)

Lärarjäveln sa...

Varsågod!
Jag hade hellre fått någon dyr hudkräm eller något sådant... men, men. Jag är mätt i alla fall, det hade jag inte blivit av hudkräm! ;)