14 februari 2010

Sum-sum-summertime

Inte än då, men idag har våren visat sin efterlängtade nuna för första gången i år. Jag vet att det kommer att komma bakslag och säkert en hel hög med sådana. Men det gör inget för känslan som denna dag gett är fylld med hopp. Tänk att en sådan sak som att se kvicksilvret krypa över plusstrecket, att se det droppa från taket... Underbart.


Var och sprang 5 km idag. Det kändes bra trots att snoret rann under hela passet. Hade tänkt köra lugnt eftersom jag inte var riktigt riktigt hundra men efter ett tag höll jag på att bli lusig så jag ökade. Lite till och lite till och till slut slutade jag på i stort sett samma tid som jag brukar hålla i "friskt" tillstånd.


Jag har aldrig förstått det här med kosttillskott och proteindrinkar men jag hade köpt en Gainomax som jag skulle dricka efter avslutat pass. Det glorde jag också och det var en... lustig... upplevelse. Det smakade som något annat som enligt sägnen ska vara väldigt proteinrikt. Fast med jordgubbssmak. Läsaren får själv räkna ut vad Lärarjäveln menar...


Om lite mer än två veckor fyller Gud år. Han blir 48 år. Här är han. Gud.

2 kommentarer:

Adam Westman sa...

Jasså det är sååååå Gud ser ut. Skägget då?

Lärarjäveln sa...

Att Gud skulle ha skägg är en myt. Att Gud finns är en myt. Jon Bon Jovi är mannen, myten, legenden...