1 november 2011

IDIOTER!

Jag skriker i rubriken. Jag skriker inombords och jag skulle vilja skrika högt rakt ut där jag sitter. Varför?

Jo, det ska ni få höra. Det har varit fest på byn i helgen och med byn menas tydligen även ute i förorterna. Igår när vi kom till dagis var Monstrets avdelning strömlös på grund av skadegörelse. Ytterbelysningen hade slitits bort från väggen och den fina skylten med avdelningens namn hade taggats med två fula signaturer. Dock inte den på byn vanligast förekommande TLC-taggen utan en annan.

Varför i hela glödheta helvete ger man sig på en dagisavdelning? Varför ger man sig inte på kommunhuset istället? Eller skolan? Om man nu ska göra någon sorts statement, om det är något man vill få fram till folk av vikt, folk som bestämmer - varför ger man sig då på en oskyldig dagisavdelning?

Det är man tydligen för dum för att fundera över. Skadeinsekterna har inte hjärna nog att fatta vad de håller på med. Använd hjärnan, dumbullar. Nästa gång ni får för er att slå sönder något kan ni väl fråga er själva varför ni gör det? Finns det egentligen någon anledning? Är det kul? Är det kul att förstöra för andra? Är det kul om någon förstör din bil eller din lägenhet, snor din cykel, stjäl din flick/pojkvän?

Nä, trodde inte det. Tänk på det nästa gång det börjar dra i förstörartarmen. Tänk på att andra, i det här fallet 20 barn mellan tre och fem år, blir lidande av det du, en imbecill skadeinsekt, gör.

Nej, fy fan för idioter. Kul för fröknarna att förklara för alla barnen varför deras fina skylt var förstörd och varför det var jordkällarkallt inne.

Eller inte.

En annan rolig sak är att få höra att "jag ska ta reda på var du bor och kasta ägg på ditt hus" för att man säger till duktiga ungar på ett teoretiskt program att inte röka direkt utanför dörren.

Eller inte.

4 kommentarer:

Smina den fina sa...

Om det nu skulle vara min unge på ett teoretsikt program så säg till mig, för då jävlar får vi se vem som kastar ägg på vem.

Dagisvandaler är ju också skitfränt,vem fan har ett så trist liv och i sin feghet bara vågar ge sig på ett tomt dagis?

I dag är jag också arg känner jag. Bläääää.

Lindie sa...

Det finns idioter till allt! :/

Susanne sa...

Näe, de kan ju inte vandalisera skolorna längre - vi har ju satt upp kameror! (Och då trodde kommungubbarna att problemet var löst...)

Tyvärr har ungar från de teoretiska programmen lika stor rätt att uppföra sig som idioter som alla andra gynmnasieungar. DVS ingen alls, enligt mig.

Spader Madame sa...

Man blir onekligen frustrerad över galenskapen. Men de har väl ingen lokal?