30 oktober 2011

Felklick?

En sak som jag brukar fundera på när jag kollar min bloggstatisitik är vilka det är som läser och var de håller hus. Det där var ju egentligen två saker, men vad fan.


Den här veckan har 24 personer boende i USA klickat sig in på bloggen. Och det är liksom här min undran ställs på sin spets: läser de, eller har de bara följt någon länk? Eller typ sökt på bilden jag har i min header? Den heter ju "sexy teacher"... Trafikkällorna antyder något sådant. Ibland är det mycket skumma tillbakalänkar i min statistik och det gör mig lite orolig. 

Jag är ju sådan att jag inte tror så värst mycket om mig själv. Jag tror inte att folk läser, jag tror att de flesta av besöken är felklick. Inte fan kan jag ha 24 läsande besökare i USA?

Den malaysiske läsaren trodde jag var min gamla adept Gabbe, men han var visst i Indonesien, inte Malaysia... Ett felklick till alltså. Jag är ett felklick.

Jag blir inte klok på det här. Mina läsare måste ge sig till känna mer. Kommentera mer.

Do it.

1 kommentar:

Livet på Lövberga sa...

Hm, fler än jag som funderar på sånt här alltså!! Jag vet någon som inte orkade fundera längre, utan har gjort sin blogg "privat". Själv skulle jag inte vilja gå så långt, men jobbiga tankar (som om jag lagt ut olämpliga kort på min dotter tex) kan ibland få mig att fundera över alternativet... Tyvärr!!