8 oktober 2011

Anonym?

Anonym sa: Dina bullar är fantastiska! i en kommentar till mitt inlägg om Bullar och blåsor.


Tack! Tror jag åtminstone. När jag läste kommentaren var jag trött och aningens fredagsfnissig och de som 
känner mig vet hur jag kan vara då. Jag tolkar allt på ett sätt som inte är rumsrent och min första tanke var då: "Vilka bullar? Hahahaa...." 


Den andra tanken var "Vem fan tycker att mina 'bullar' är fantastiska och skriver det anonymt i kommentarsfältet?"


Sedan lugnade jag ner mig i skrattanfallandet och började fundera på vem jag bjudit på de bakade bullarna (de andra bullarna är Tränarens och ingen annans och han brukar inte kommentera bloggen...). Grabbarna på vaktmästeriet/dataenheten fick en påse i torsdags morse och jag la en påse på bordet i vårt fikarum. Sammanlagt 12 bullar. Alltså borde det vara någon av Stefan, Johan, Ari, Anders, El-Stefan, Ulf, Jörgen, Marita, Diana, Anneli, Martin, Lena eller någon hungrig HP-unge som ätit av bullarna. 


Om man räknar bort HP-ungarna i det hela finns alltså 12 misstänkta. Diana och Marita brukar skriva under med sina namn. Anneli läser inte bloggen (tror jag i alla fall) och det gör inte Jörgen heller. Jag tvivlar på att Anders eller El-Stefan gör det heller. Troligen inte Ari och Martin åt ingen bulle. Då återstår Lena, Ulf, Johan och Stefan.


Vem av er är den "skyldige"? Alltså, jag tackar väldigt mycket för komplimangen, men snälla... Anonyma kommentarer är så... katolskt. Hur svårt kan det vara att klicka i en prick och skriva sitt namn? Särskilt när det är något positivt du skrivit.


Jag har med andra ord svårt för anonyma kommentarer. Det är läskigt. Helt enkelt. Särskilt om de skulle gälla mina "bullar".


Men tack för att du gillade mina bullar (vilka det nu var du menade).


UPPDATERING: Mysteriet är löst: Det var MIN MOR! Och jag bakar faktiskt godare bullar än hon. Säger pappa i alla fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hädanefter kommer alla kommentera anonymt ;)

Lärarjäveln? sa...

Well that's something we shall have to remedy, isn't it?
(Argyle Wallace - Braveheart, 1995)

Tigrinnan sa...

Aha! En sån mor har jag också! Hon kan kommentera, men hon kan inte skriva "mamma"! Märkligt! Man ska liksom fatta ändå!? :)