9 oktober 2011

Ångest, ångest är min arvedel

Ligger i sängen i mitt gamla flickrum och hör regnet smattra mot taket. Det kunde ju vara en skön känsla vilken annan dag som helst på året. Men inte idag.

Varför? Jo, i morgon börjar älgjakten.

Faktum är att jag inte har någon som helst lust att åka ut i skogen i morgon. Jag vet att jag kommer att frysa. Jag vet att min redan onda rygg kommer att vara, ursäkta uttrycket, ännu mer urkukad efter en vecka i skogen. Nämnde jag att jag kommer att frysa? Det är hemskt att veta att det kvittar hur mycket kläder man jag än har på sig mig så kommer man jag att frysa. Jösses, vad jag ska elda.

Tränaren och Monstret skjutsade mig i eftermiddags. De for rätt omgående eftersom det började toksnöa när vi just kommit fram och vi hade sommardäck på bilen. Tränaren sa att de skulle komma upp och vara här någon dag i veckan och att han kanske skulle vilja följa till skogs. Inget skulle göra mig gladare om han gjorde det.

Nu har snöfallet övergått i regn och jag vet ärligt talat inte vilket som är värst. Pest eller kolera? Spelar ingen roll. Jag får ångest oavsett.

Kanske dags att lägga ner det här "intresset" nu?

4 kommentarer:

Mariah sa...

Hmmm, om ni inte hade sommardäck på måste det ha varit positivt eftersom det snöade.... eller var tankarna ute på älgpasset å frös. ;) En värmande kram till dig som ska vara på passet, ge en värmande kram till Larsen och Mona också.

Kix sa...

Lägga ner verkar vettigt. Så kan du ägna dej åt riktiga hobbies. Såsom, BJ-lyssning, bloggsupport och annat viktigt som har med mej att göra ;)

Lovar att skicka varma tankar till dej därute i skojjam (har ett svagt minne av att Boppens morfar alltid sa skojjam om skogen. Är det en korrekt böjning av ordet skog på Malungsmål eller drömmer jag?)

Puss!

Lärarjäveln? sa...

Man far te skojjin, sen är man i skojjam. Som tyskans riktning och befintlighet... An, auf, hinter...

Jaktkamrat sa...

Lägga ner???
Allt går upp och ner i livet, men en härlig höstdag...frost på myren som solen lyser och värmer på när den går upp å du sitter på ett fint pass å plötsligt hör du ett brak!?!


Lena