6 november 2011

Bläck och nål - NU!

Sitter och kollar in Fuck yeah tattoos för första gången på väldigt länge. Jag är extremt sugen på att göra en till tatuering. Den senaste gjorde jag på sportlovet och det är den jag eventuellt vill bygga ut med ännu en Bon Jovi-analogi.

Men. Jag har så många fler idéer som vill bli gjorda. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja... Det är många textrader som snurrar runt i huvudet:

"Thorn In My Side" på sidan av revbenen.

"No Apologies" på insidan (eller utsidan) av underarmen

"No regrets" var som helst på kroppen, kanske på en fot?

Sedan finns det en mängd bilder också... Skulle behöva en ny runa, som den som sitter mellan mina skulderblad. Skulle vilja ha fler korpar, gärna den här:

Jag inser att mitt predikament är ett riktigt I-landsproblem... och att det finns annat att oroa sig över. Men jag väljer mina strider.

2 kommentarer:

Smina den fina sa...

Så bra att vi båda väljer samma strid, två tappra krigare :-D har också funderat och det poppar upp nua tänkbara saker titt som tätt. Har en som ska färdigställas. Sen många nya projekt. Har bestämt mig för att mina skall gå i musikenstecken,förutom en. Det sla vara ett hjärta av något slag och runt det ska det stå storasyster och lillasyster. Det ska bli en kärleksförklaring till den människan som nästan är som mig själv och är min bästa vän :-)

Lärarjäveln? sa...

Såg en bekant Eddie the Trooper på Fuck Yeah Tattoos :)
A true iron maiden you are, Smina!