17 januari 2011

Intressant dag?

Denna måndag kommer att gå till historien. Det är första gången som familjen bestått av en förälder som är däckad, den andra semidäckad och barnet (än så länge) friskt. Tränaren kräktes igår kväll och är helt däckad idag. Jag kräktes inte igår. I alla fall inte ur munnen. Jag är alltså den semidäckade föräldern. Monstret sitter och äter pepparkakor och mjölk och är faktiskt rätt förstående, än så länge.

Tekniken och medicinen har ju gått oändligt framåt de senaste 50 åren, eller hur? Varför har då ingen lyckats utrota caliciviruset? Det borde vara en prioritet bland världens makthavare! Om inte viruset skulle existera skulle alla arbetare kunna gå till jobbet varje dag. Arbetarnas barn skulle kunna vara på dagis varje dag - ergo, arbetarna skulle slippa vabba. Win-win-situation, alltså.

12-48 timmars inkubationstid. Det är fult. Evil.

Fast... det kanske inte ens är vinterkräksjuka vi har? Kanske är det något vi ätit? Det skulle ju förklara Monstrets friskhet.

Hursomhelst skulle det behövas lite Resorb. Försökte på Hemköp igår kväll innan lightning struck, men gick bet. "Sånt får vi inte ha, det är apoteksgrejer!" var svaret jag fick av kassörskan. "Vad är Alvedon då? Godis?" tänkte jag och gick därifrån.

Inga kommentarer: