30 augusti 2010

Nu har han gjort det igen...

Kan inte någon bara sätta munkavle på Jan Björklund?

Dagens skörd:
Angående invandring, så är den fria varianten inte möjlig  ”...men vi ska vara ett relativt humant och öppet land”.


Sverige är inte på något sätt humant så länge di blåe är vid makten. Punkt.


"Långa väntetider i vården är ofta en organisationsfråga." 


Kan det möjligen inte bero på att skatterna sänkts så inihelvete att personal varit tvungen att sägas upp? Men det kanske är en organisationsfråga...


"När man pluggar har man det knapert. Man behöver cash i 20-årsåldern. Det som är viktigt då är att få medel, inte om det är lån eller bidrag. Men pluggar man ett par år så får man en högre inkomst senare i livet så jag är beredd att försvara att man ska betala tillbaka det då."


Vem fan VILL ta studielån? Idag, 8 år efter att jag slutat plugga är skulden nästan lika stor som den var 2002. Den tar aldrig slut. Den rödgröna röran vill höja bidragsdelen och jag hoppas att alla studenter som är tvungna att ta lån röstar på dem... Men di blåe vill inte att en "vanlig" människa ska kunna skapa sig en dräglig framtid. Arbetarungar ska veta sin plats. Lärlingsplats, that is.


Igår tyckte han att det var viktigare att satsa på att forskare vill komma till Sverige än att barngrupperna på fritids skulle bli mindre...


Och det här är fanimej röstfiske. Gå inte på det! 


See the big picture, people. Big picture.

1 kommentar:

EnRIz sa...

Skulle inte komma på tanken att rösta på något som ser till att Beatrice Ask sitter kvar där hon sitter. Jag är inget fan av Bodström precis men han har då lite koll på hur ett rättsväsende fungerar.

Mera pengar, jatack!