18 maj 2011

Busy as a bee

Lärarjävlar har mycket att göra den här tiden på året. Hinner inte blogga fast jag har så mycket att debattera! Skolan granskas i Aftonbladet. Ledarsidorna skriker att bli diskuterade. Insändarsidorna är fulla med kloka inlägg, men jag hinner inte...

En fastforward av veckan so far kommer här, så att Lärarjävelns läsare inte tror att hon ligger på latsidan (eller har gått i ide, dött, flyttat (ännu längre) ut i skogen...):
Måndag: Lektioner hela dagen, möte inför studenten, filmkväll (Tema: "Döda poeter med god vilja") med filmkunskapsungarna, påbörjade ett baltal medan filmer sågs. Hemma strax efter 22.
Tisdag: Lektioner hela dagen. Rättarättarätta. Tillverka oförberett prov till ovan nämnda ungar. Hem. Äta. Sova.
Onsdag: Lektioner. Rättning på löpande band. Konstant grunnande på tal, mentorsdagsaktiviteter. Vernissage på dagis. Handla. Bygga lego. Läsa igenom av elever under protest ifyllda oförberedda prov. Beställa vuvuzela. Sova.

Klockan 6:45 ringer klockan och Lärarjäveln kommer nog att snooza ett par gånger. För det gör ju Jon.

3 kommentarer:

Susanne sa...

Jag hoppas att inte vuvuzelan och baltalet har med varandra att göra...

Nat sa...

SV: JAG KANSKE HINNER FÅ MIN KLÄNNING, MED EN DAGS MARGINAL!! Värt den, faktiskt. Och då skall jag bära den som en adelsdam tillsammans med min dödskalleörhängen från rock of sweden.

Lärarjäveln? sa...

Susanne: Jag kan inte lova det... men det var inte originalplanen i alla fall! ;)

Nat: Gött! Estetmami håller ett par tummar!