25 januari 2012

Läsarutmaning

Lärarjäveln är hemma och vabbar järnet och har a wee bit tråkigt. Jag behöver aktiveras. Ni läsare behöver aktiveras. Därför ger jag er härmed följande utmaning:

Vilket av mina 530 inlägg är enligt DIN åsikt det "bästa"?

Kommentera detta inlägg med länk eller beskrivning av inlägget och motivera gärna varför du anser att just detta inlägg är det bästa.

Varför då denna utmaning? Tja... man vet aldrig...

Vad väntar du på? Sätt igång och läs! Kommentera!

3 kommentarer:

Anna-Sabina G sa...

http://lararjaveln.blogspot.com/p/bonjoviism.html
Det här är enligt min mening ditt absoluta bästa inlägg. Allt för att jag har en stor igenkänning när det gäller idoldyrkan och vad man känner för gemenskap med likasinnade. Att vara på en konsert med sina idoler på scenen har faktiskt en fysisk påverkan av kroppen, det är ett välbehag som är svårt att beskriva med ord. Och visst möter man människor som inte förtår det här, som tycker att man kanske borde växa upp och lägga ner tramset. Men jag kan bara hålle med dig, varför skulle man det? varför lämna något som blivit en stor del av ens liv? Musiken som skänkt glädje och i blans kanske torkat tårar och aldrig har man kännt sig ensammen för man har ju sin musik och idoler. De förstår på något sätt och för mig känns det som om man kan komunicera genom musien, man behöver aldrig förklara men idolerna och musiken fattar ändå precis allt. jag tror att jag genom ditt inlägg kan utröna att det är ungefär så du också känner. Tack för att du delar med dig :-)

Livet på Lövberga sa...

http://lararjaveln.blogspot.com/2011/04/grrr.html
Jag tycker det är riktigt "strongt" att våga trampa folk på tårna!! Sanningen svider och jag hoppas att det fanns någon som läste OCH det sved för!! Tyvärr är ju den bistra verkigheten att det finns så oengagerade lärare, att dom borde sparkats ut redan under utbildningen! Som sagt; fram för fler lärarjävlar!! ;)

Susanne sa...

http://lararjaveln.blogspot.com/2011/01/filosofi-och-silvertejp.html. För att det är så det är. För att vissa elever aldrig försvinner. För att det är så fint skrivet. För att vissa elever ger nästan mer till mig än jag ger till dem. För att alla elever utmanar på sitt sätt. För att en grej kan betyda så mycket. För att vissa elever har en som enda stöd i livet. För att ibland kan man hjälpa till att bära ryggsäcken. För att alla elever glänser någonstans - även om det är p.g.a. silvertejp!