25 november 2010

Nuts

Monstret driver mig till vansinne. Fjärde dagens vabb och så här nästan mitt på dagen känns det rätt onödigt. Hon skulle ju kunna vara på dagis. Inte. Hon orkar inte leka långa stunder och då ska man inte vara på dagis. Men nog skulle jag vilja skjutsa dit henne. Hon tjatar hål i huvudet på mig...

Det är lite lustigt egentligen. När Tränaren är hemma med henne så kan hon leka själv, men när jag är hemma med henne är detta stört omöjligt. Jag är dessutom värdelös på att leka.

Idag är det Öppet Hus på Lärarjävelns skola, men det ska jag tydligen inte bry mig om eftersom jag är hemma och vårdar barn. Känns lite konstigt, men det är bara att acceptera. Tränaren behövs där mer än jag.

I morse skulle det ha varit programansvarigmöte - om rektorn hade dykt upp. Det är till att ha koll... Men har man sagt upp sig så behöver man väl kanske inte bry sig så mycket.

2 kommentarer:

Rosa damen sa...

Hmmm, låter oroväckande om rektorn inte har mer koll än så....

Anonym sa...

Hej min älskade lilla Anna!
Låter oroväckande det där, men jag kan trösta dig med att mina barn skickade iväg mig på jobbet när de var sjuka, det var MYCKET BÄTTRE med mormor som spelade kort och passade upp på dem hela dagarna! Vad gäller chefer så hoppas jag det löser sig snart om ni ska orka med resten av läsåret! Kram, vi syns snart, puss Inger