10 april 2012

Barnkalas?

Monstret fyller fem på söndag och på lördag ska hon ha sitt första kalas för kompisarna. Jätteskoj!

Eller?

Vad gör man på barnkalas nuförtiden? Alltså ett vanligt kalas, som inte innehåller badhus-, idrottshalls- eller McDonaldsbesök.

Tips mottages tacksamt!

5 kommentarer:

Fröken Fåfäng sa...

Man proppar i dom så mycket socker som möjligt och låter dom springa runt runt runt tills alla däckar. Brukar ta max 2 timmar!

Spader Madame sa...

Man behöver någon enkel lek att ta till om de blir rastlösa. Fiskdamm kan ta en kvart om man har tur. Dekorera en tårta, rita, klippa och klistra på en vit bordsduk där man ska sitta. Och tipset ovan är inte så tokigt! När man var på kalas som barn var man ju lycklig över saft och tårta. Dagens kids mutas inte så lätt helt enkelt...

Sara sa...

Temakalas? Här i trakterna är det väldigt poppis med prinsesskalas och spindelmannenkalas. Eller kattkalas, sjörövar- eller traktorkalas.. ;)
Fiskdamm som nämns ovan är ett tips. Skattjakt funkar alltid (?) om man är 5 år. (Om skatten är godis - ta jakten på slutet..)Diverse lekar är alltid bra att ha på lager. Om det är fint väder kanske ni kan vara ute? Grilla korv, äta våfflor...

Lycka till! :)

Lärarjäveln? sa...

Jag ber till vädergudarna om åtminstone uppehållsväder så att vi kan vara ute. Korvgrillning har jag tänkt på, så även skattjakt. Det är en halvtimmes aktiviteter... Kalaset är 2 h.

Det blir socker...

Anonym sa...

Om vädret är bra kan du ju testa en hoppborg. De finns i olika storlekar och man hyr för en dag. Sök på hoppborg på nätet så hittar du ett antal uthyrare.