28 februari 2012

What up?

What up?

Tja... Vi har efter två månader fått tillbaka bilen - och den fungerar. Den behöver bara en mjukvaruuppdatering vilket ska ske i morgon. I Borlänge. Och det är antagligen jag som ska åka dit och få det fixat. Very butch, huh?

Annars är det sportlov och jag känner mig inte sportig alls. "Jo, solen skiner lite och det är 7,4 grader varmt... men det blåser så vi stannar inne".


Monstret verkar inte vilja ut heller. Hon sitter och leker med pistaschnötskal, okokta makaroner och havregryn. Det är ju lunchtid...

Och jag, jag sitter bredvid med datorn framför mig. Räkningarna är nyss betalda (aj!) och jag försöker sluta längta efter tatueringsnålen som Tränaren just nu ligger under. En födelsedagspresent från mig. Jag gav mig själv en present igår:


Tulpaner är mina favoriter. Funkar alltid. Och ja, jag borde ringa sjukgymnasten, sluta irritera mig på Micke Nyqvists särskrivningar på Twitter, börja fixa lunch, gå ut, skaffa villa och Volvo, sluta snusa, bli mer strukturerad, städa (Monstrets torrfoder-lek kommer att ordna detta om en strax, for sure), plantera om blommor, byta sängkläder, bli mer passionerad...

Jag börjar med lunchen.

1 kommentar:

Helen W sa...

Byt sängkläder, så kan du ligga där och fnula på hur du ska få till allt det där andra! ;)