18 juli 2011

Tribute to Anna.

Jorå, men det känns bra. Att gästblogga på en svensklärarjävels blogg. Känner absolut ingen press. Oh, no! Inte alls jobbigt att undra om jag möjligtvis har några felaktiga särskrivningar eller någon punkt på fel jävla ställe ;)

Men så tar jag en klunk av mitt bubbel (jo, coola brudar KAN dricka bubbel) och tänker, FUCK IT! This is me writing. Och jag skiter i svensklärare (nä, det gör jag inte men man vill ju verka cool efter bubbelfiaskot!)!

Så nu skriver jag som jag vill. Frun tänker fritt, utan stavningkontroll, beskriva sin lycka över att ha återfunnit en fin, fin vän.

This is for u Anna.

Du anar inte hur glad jag är över att du finns kvar! Att du är samma fina, down-to-earth-gal som fattar tjusningen med vår musik. Som fortfarande är lika cool...ehhh...förlåt, jag menar ÄNNU coolare än back in the days. Att du är så klok. Kunning. Varm. Fantastisk. Att du valt ett yrke som passar dej bättre än någon annan jag mött. Du fina, underbara människa! Sluta aldrig vara du. Och sluta aldrig igen att vara min vän <3

There´s a whole lotta leavin´, ya know. So please don´t leave me again ;)

Kix

1 kommentar:

Lärarjäveln? sa...

I'll be there for you!