25 december 2011

JON, DON'T DO THIS TO YOURSELF!

Den gode Jon ska hålla sig till musiken och sången. Att drälla runt framför en filmkamera är han inte lämpad för. Alltså, jag skulle kunna göra vad som helst för att träffa denna karl, men om förutsättningen för ett möte vore att se hans insatser på film... Då vette fan.Emma Gray Munthe, Aftonbladet 2011-12-23...det enda du egentligen behöver veta om upplägget är att en viktig premiss för handlingen är att en bredbent Jon Bon Jovi (som här spelar artisten Jensen) i röd skinnkavaj är det hetaste som musikindustrin kan uppbringa, och således spelar på både Times Square och stans hippaste nyårsfest. 
 
Han kan ju inte rå för de roller han får, men han kan ju låta bli att gå på auditions. Ansiktsuttrycket på bilden ovan är ett av de få han har på film. Spelar ingen roll om han spelar u-båtsmatros eller kämpande konstnär; han har ändå färre ansiktsuttryck än Keanu Reeves. Det är underligt egentligen, med tanke på hur Jon med hjälp av sina pepsodentleenden och mimik styr sin publik från scenen...

Fast... Vem som helst verkar ju ha tackat ja till roller i den här filmen. Alla är med: Robert De Niro, Jessica Biel, Sarah Jessica Parker, Josh Duhamel, Michelle Pfeiffer, Zac Efron, Halle Berry, Alyssa Milano, Seth Meyers, Ashton Kutcher, Hilary Swank, Til Schweiger, Ludacris... och så Jon då. Han var nog starstruck, om nu det är en ursäkt.


Please, Jon. Cut it out. Quit acting. Don't do this to yourself.
Or us.

Inga kommentarer: