8 september 2010

Stressssss

Nu börjar stressen komma krypande. Har knappt några lektioner denna vecka, det är lägerperiod för idrottseleverna, och det skulle ju kunna tänkas vara skönt. Det är det inte. Jag blir tokstressad! Har HUR mycket som helst att göra men vet inte i vilken ände jag ska börja. Dessutom borde jag åka och skjuta in bössan inför jakten som börjar på fredag...

Igår kväll när jag lagt mig hade jag ont i magen. Det stack och sved och var riktigt otrevligt. När jag sa detta till Tränaren frågade han: "Är det aldrig riktigt bra med dig mer?"
Nej, det är väl inte det. Men jag känner mig ändå lycklig. För jag har honom och Monstret.

Jag får komma hem varje eftermiddag/kväll och sitta ner och prata med honom. Jag får kramar av både honom och Monstret. "Tri-goar" är det bästa som finns. De älskar mig trots alla mina fel och brister och jag älskar dem så mycket att jag skulle kunna börja stortjuta här och nu.

Jag är trött. Hur ska detta sluta om energin är slut redan i september?

1 kommentar:

Spader Madame sa...

Ställer mig tveksam. Man ska inte känna så där. Det är visserligen småbarnsår, och de är tuffa ibland. Men man får inte ha det så där ledset och stressat för lång stund. Dags för förändring. Säg ifrån! PUSS!