24 september 2010

Ett inlägg

Ska man skriva för skrivandets skull eller låta bli? Ska man ordbajsa ihop ett inlägg "bara för att"?

Nej, det ska man naturligtvis inte.

Men man kan skriva om att nu det äntligen är fredag och man handlade Bon Jovis senaste singel på iTunes för 9 pix igår. Man kan också skriva om att det är skönt att ha vänner som man kan prata med. Eller att man kanske inte har så många vänner som man kan snacka med, men att man i alla fall har ett par som betyder väldigt mycket.

Eller så kan man skriva om att man verkligen tycker om sina elever och så kan man berätta om eleven som sa så här i tisdags: "Vet du att det finns en kille i min klass som tycker att du är skitsnygg?" Eller så kan man berätta om eleverna som frivilligt lånade och såg Hanekes Funny Games (originalet, inte remaken) igår och att "det var nog det skummaste [de] sett någonsin". Men de såg den och drog filmvetenskapliga slutsatser av den.

Eller så kan man berätta att i morgon bär det av till Borlänge för att hämta nya glasögonen och att det är jaktstig tidigt som fan på söndag.

Eller så kan man berätta att man visst glömt äta lunch idag. Det är inte bra. Inte bra alls. Fy, på sig.

Eller så kan man berätta att katten [läs: rektor] är borta och att råttorna [läs: lärarna] dansar macarena.

Eller så kan man berätta att man har sovit väldigt dåligt i natt och att det tillsammans med faktumet att man inte ätit lunch, börjar ta ut sin rätt.

Eller så kan man berätta att man såg Prince of Persia igår (och att den var sådär) och The Blind Side i måndags (och att den var bra och att man nog är lite kär i Sandra Bullock).

Eller så kan man berätta att New Jerseys hjältar har gjort en video till senaste singeln och att man tror att Milo Ventimiglia (Peter Petrelli i Heroes) skådespelar i den. Det är inte bekräftat men det ser verkligen ut att vara han. Sen kan man ju tillägga att Jon Bon Jovi är gud och att blicken han ger MIG (och Frun) i slutet av videon får det att vattnas i både munnen och ... ja, ni vet. Rrrrawr. Kolla själva:

5 kommentarer:

Frun sa...

Ja, nä, men... Ja, nä jag e död!!!! 33 år gammal or not. Jag kommer aldrig att fall out of love!

Lärarjäveln sa...

Inte jag heller! :)

Spader Madame sa...

Macarena? Long time no see! Utan lunch -big no no... och det kanske trillade in några skor i Borlänge ändå Hoppas!

zIRnE TEZT sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Erik Einarsson (Testprofil) sa...

Hahahaha, fick någon sorts Scrubs-flashback där alla dansade macarena i HP-lärarrummet när jag läste det där. Tror till och med att jag vinklade lite på huvudet också. :D