8 oktober 2010

Rapport från verkligheten

1. Politikerna i kommunen har hittat sitt förnuft och har rivit upp beslutet att lägga ner Rockgymnasiet. Det är bra. Frågan är vad det kommer att besparas på istället.

2. Lärarjäveln har i skrivandets stund klarat sig utan Monster och Tränare i 101 timmar. Det är tufft. Det gäller att hålla sig sysselsatt.

3. Lärarjäveln har målat om Monstrets rum. Det blev bra. Idag ska det sys gardiner och fixas. Och tvättas. Och städas.

4. Det märks att det är lov nästa vecka. Samtalsämnena vid lunchen var inte direkt rumsrena och eleverna är rätt frånvarande och är de närvarande så måste de gå tidigare för de ska ju "...hinna hem och gå på kinarestaurang". Eller något annat lamt. Närvarande elever kramas dock gärna och önskar trevligt lov till fröken och det gillas ju.

5. Ja, och så var det ju det här med älgjakt... På måndag drar det igång och Lärarjäveln har noll inspiration att sitta i skogen och frysa. Börjar bli aktuellt att damma av tipslistan...

6. Tränaren... Om Du läser detta... This one's for you:

3 kommentarer:

Erik Einarsson (Testprofil) sa...

Gå på Kina är lamt, ja.
Stor kram och "trevligt lov"-önskning till fröken från mig, även om jag inte går kvar. :)

Lärarjäveln sa...

Kram tillbaka!!

Kix sa...

Den låten! Den låten! Jag kan inte med ord beskriva. Den låten!!!! Guuuud, jag dör! Som om det var en nyhet...

The story of your life - otroligt fint skrivet! Får mej att tänka tillbaka. På DEJ! På att det var DU som fattade min besatthet av du vet vem. Att det var DU som skickade hem en video med honom när jag var som sjukast! När jag läser din text kommer jag på mej själv med att hoppas på att jag verkligen var en lika bra vän som du var för mej, back in the days!

Nu är jag oändligt glad för FB och för att jag hittat dej igen!

Kramar! Varma med kärlek!