14 maj 2012

Lokala företag och vänliga själar med smak - se hit!

Sitter och slösurfar på datorn i jakt på skolavslutningsutstyrsel. Man är ju som vanligt engagerad i studenten och det ska stås på scen. Igen.

Då behöver man se skapligt presentabel ut. Och helst inte frysa arslet av sig om det är skitväder. Och samtidigt inte verka varken over-, eller underdressed. Och så vill jag vara jag.

Hur fan bär man sig då åt?

Jag skulle vilja gå i min gula Slippery When Wet-tisha. Men då får väl alla skvallerkärringar på byn något (mer) att tala om. Dessutom sitter nog den lite för tajt nowadays så... nä. Jag behöver något med loose fit. Men inte för loose för då ser jag ut som att jag är gravid och det ska vi ju inte ge skvallerkärringarna på byn.

Eller så skulle jag vilja ha någon annan hårdrockströja. Men de är alla svarta och det rimmar ju sådär med skolavslutning...

I fjol hade jag en söt klänning. Och vantrivdes hela dagen. Det vill jag inte göra den 8 juni i år. Söta och (i mina ögon) tantiga kläder går alltså fetbort. Men en fin skinnjacka skulle ju vara najs. Om man hade haft en, eller haft råd att köpa en. Jag har hört att Jofama har fina jackor... (Jag kom just på hur jag saknar mina gamla skinnbyxor jag hade back in the day. Det kanske vore något. Jofama har sådana också. Har jag hört.)

Jag behöver hjälp. Serious help. Och sponsring, ha ha. Anyone?

4 kommentarer:

mobykulla sa...

Va sägs om ett par skinnshorts? Det var min första bild utifrån det du beskriver.....
Här kanske?
http://www.tradera.com/ombloggade-skinnshorts-fran-hm-storlek-36-auktion_341737_155893091
Och någon vit, löst sittande somrig top till. Och tunna leggings under. Och ett par skor som du trivs och kan gå i - gärna med en liten klack.....
Men nej. Egentligen vet jag inte varför jag skriver det här. För JAG är så långt ifrån mode som det bara går....
Lycka till i ditt letande!
/// F

Tigrinnan sa...

Nån cool rockabilly/50tals-klänning? Finns fräna med skulls på har jag sett :)
Kolla Tradera.

Spader Madame sa...

Alltså. Skinnskola? Fast det är väl ett projekt till nästa år. Och tyvärr är jag för söt och tantig - har mao inte koll på dins sorts kläder.

Mitt bästa tips är i alla fall skorna. Klackar som man klarar att knata i en längre stund. Kanske två par att byta med när fötterna protesterar. Det mesta blir jefligt snyggt med ett par jysta klackar.

Ser trots allt framför mig en längre skjorta/blus (kanske ärmlös)och ett par tighta svata, något glansiga brallor och klackar därtill. Eller varför inte converse?

Tänk den här utan kofta, inga svarta strumpor och valfri ljus färg?

http://www.flickr.com/photos/77607616@N00/6805565496/in/photostream

Frun sa...

Å så THE halsband!

Puss!