7 juni 2010

Oh what a weekend!

Fredag:
Roddar mösspåtagning, för det var tydligen Lärarjävelns uppgift. Inga rektorer på plats (Varför ska de vara det? De är väl inte här för elevernas skull?) och det kändes lite dumt. Därför ringdes det till skolchef: "Den du söker återkommer kl. 16." Då skulle det vara väldigt för sent. Då ringdes kontaktpolitiker 1: "Du har nu kommit till X, jag kan inte ta ditt samta..." Klick. Kontaktpolitiker 2 svarade däremot och ställde upp utan större övertalning. Hyvens man, det där.

Eleverna var däremot inte hyvens. Det dracks öl på skolgården och när Lärarjäveln tog på sig myncighetsmössan och sa till fick hon svaret: "Jag ser ingen rektor." Lärarjäveln beslutade sig för att inte give a shit.

Tränaren kom med skapligt städad bil och resan till Gööööötebooorrrg kunde börja. Göteborg, undrar ni? Ja, Göteborg. Green Day på Ullevi på lördag. Yaaaay!

Lördag:
Sov längre än på länge och var helt ledbruten... Det måste vara åldern. Dagen spenderades på stan i väntan på kvällens spektakel. Hade noll förväntningar. Varken Tränaren eller Lärarjäveln har sett Green Day tidigare och det är alltid spännande när det är så. Vad som också var spännande var att Joan Jett var förband. Undertecknad har nu hört

live med originalet... Så jävla coolt!

Men... Green Day. Vilka killar. Vilka entertainers. Så jääävla bra. Konserten är nu på Lärarjävelns topp 5-lista. Fem plus skulle de ha haft, inte ynka fyra. De spelade i två timmar och fyrtiofem minuter! Slutet var helt underbart... Men det är ett fall för ett annat inlägg.

Söndag:
Sov länge, åt frukost, började hemfärden. Tog vägen om IKEA och brände 1400 spänn. Kom hem till ett överlyckligt Monster som spenderat hlgen hos mormor och morfar. Det var skönt att vara iväg, men det var skönt att komma hem också... Väldigt skönt. Monsterkramar och -pussar är livets essens.

Inga kommentarer: